Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Myrkryp

Jag har de senaste 2 åren snittat på 4 träningstillfällen per vecka. Vilket jag är väldigt nöjd med. Jag har hållt mig frisk mer eller midje hela tiden. Har som max haft några få sjukdagar. Men år 2016 det kan inte ha börjat sämre. Hela familjen i flunsan. Vi trodde T  var på bättringsvägen för i går var han feberfri och rätt pigg. Men idag har han haft feber och riktigt mycket myror i brallan. När han är ur balans är humöret ingen lek. Arg är vara förnamnet på sonen. Men förhoppningsvis blir han piggare i morgon

Jag själv längtar tillbaka till gymmet och känna adrenalinet pumpa i kroppen. Men det lär ju dröja minst någon vecka till. Blir då inget högintensiv pass närmsta tiden. Har förstått att man lätt blir sjuk igen. Det vill jag icke.

FB_IMG_1452708942614

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.