Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Varför blir det såhär.

Detta jullov hade vi planerat ett aktiv lov med mycket rörelse och friskluft.

Vi gick på en nitlott och dragits med förkylning och ont i halsen. Sonen blev sjuk lagomt till julafton och är fortfarande hängig. Livet blir inte alltid som man planerat och vet ni? Det gör Inget! Vi har myst massor i soffan och sett flera braiga filmer. Tyvärr gillar sonens youtube oxå. Vet inte hur många gånger jag sagt Neeej! Jag orkar inte flera skrikprogram! Va är grejer med dessa gamers som bara skriker och svär!? Vi har nu skrikgamers förbud hemma hos oss!

Rätt intressant ändå med Youtube och Gamers. På sonens fritids sitter lappar uppe om barnen och 90% av barnen har skrivit på sitt drömyrke Youtubeare!

Va fan är det för drömyrke! Ingen fröken eller fotbollsproffs?!

Sonen har iaf fötterna på jorden. Han ska jobba på en byggarbetsplats.

Bra val enligt mig! Myrkrypet lär ju inte bli mindre md åren. Känner igen både mig själv, mina syskon och min man i sonen.

Myrkryp är något jag kan känna av. Både när jag går på högvarv men oxå när jag är understimulerad. Har jag ett jobb som stimulerar mig nog mycket är jag lugn, men har jag inte det måste jag ha betydligt många fler bollar i luften för att hålla myrkrypet borta.

Många säger att jag måste vila, men de känner inte mig på riktigt!  Ju mer bollar ju bättre mår jag. Detta ser jag i båda barnen.

Dax att träna årets första träningspass

20170617_124906

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.