Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

När tanke blir Succé

Nu är det några dagar sedan Hjältehelgen varit. Jag är nöjd med resultatet, eller rättare sagt galet nöjd!

Teamet som hjälpt till både före, under och efter är helt fantastiska människor. Alla volontärer som anmält sig frivilligt, jag och vi som planerat detta är väldigt tacksamma.

Längesedan jag fått så många kramar av helt främmande människor och känt så mycket glädje.

Prova på dagen tänkte nog många, oj så spretigt och ska det verkligen va så mycket olika saker. Ja det blev ju värsta succén. Vi hade något där för alla vilket gjorde att många vågade prova andra saker.

Nya idéer föddes mellan Hjälteföreningen, fritid för alla och Jenny med sin Rosa folkracerbil. Det återkommer jag till senare under året. Men vem hade anat detta.

Att Virena Andersson blev succé på klätterväggen är ingen överraskning, men att de fick flera rullstolsburna människor är helt galet imponerande av alla inblandade. Som sagt denna helg är för alla. Tack KFUM, Carina Tiger och Fredrik Solbakken för ert jobb vid klätterväggen.

Vi hade världsspelare i basket på plats under helgen, vet inte om folk uppfattade det, snyggt att så pass många spelare kom från en rätt liten klubb. Likadant gänget från UAFC. Det var många som fastnade för detta Football gäng. Vi hade en plan på plats men jag ville att detta gäng skulle få synas och ta plats. Vi tillfrågade rätt stora klubbar där de knappt kom nån volontär, sedan frågar vi dessa två gäng och de tömde nästan sina lag. Där finns det saker att jobba på. Hatten av till A3 och UCAF.

Cyklingen, El hockey, rullstollsinnebandy och blindpingis blev oxå succé. Jag tror allt blev succé.

Hjältegalan. Jag är bara tacksam att vi stod på oss att ha en gala. Vi satte upp sponsorväggen och bad hjältarna fota sig där. Jag och Solbakken ställde oss där och jag blev fast framför väggen över 20 min, många ville bli fotad med mig. De är mina hjältar så jag står gärna framför kameran med dessa hjältar.

Jocke blev en hitt på scenen. Älskar att jag har syskon som hänger med på denna resa. När trubaduren körde igång tog jocke över micken och sjöng utan att göra bort sig. Syrran Ida och hennes Nicklas har varit klippor under helgen. Vi fick hela galan att sjunga för Nicklas som fyllde år. Sorry haha.

Vi hade lagt in ett överraskningspris till Göteborgs gänget inför nästa år. Gratis boende och inträde. (andra gången under kvällen som Cilla blev rörd till tårarna) Supertrevligt gäng.

Hur gick det för sonen i allt detta? Fredagen gick inte alls men Lördagen blev Succé. Men att brottas med Eddy Bengtsson klart det blir lyckat.

Kalle här i vit skjorta som är en av våra instruktörer han har redan börjat skissa på nya hinder som han och Jocke ska bygga Hjälteloppet 2019. Hur coolt är inte det!

 

cofptrreceived_695175877508926received_676885096005709FB_IMG_1534836718744

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.