Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

När livet springer ikapp mig och vinkar i omkörningsfilen

Äntligen är jag ledig. Ledig från hjältehelgen och ledig från jobb.

Min hjärna behöver vila. Iaf någon dag. Att gå från noll tempo och livet på Brönet till 150 tar på gammtanten.

Att hjältehelgen blev succé är inget jag sticker under stolen med. Inte heller att vi har många förbättringsområden att jobba på. Det jobbas redan med en utverderings enkät som de inblandade kommer att få ta del av.

Men alla hjältarna som upplevde denna helg har bara gett mig ett förbättringsområde ännu. De i rullstolsbannan vill oxå bli blöta och leriga nästa år. Jag har mött många av våra deltagare under veckan när jag jobbat och när jag frågar vad som var dåligt svarar många. ”Att det är ett år till nästa hjältehelg”

Bästtoppen är såklart Gatuloppet och vattenhindret, A3 baskethindrer kommer oxå upp. Man bli glad som min kära vapendragare John Gröntvedt brukar säga.

I helgen drar jag och Frida till Göteborg och sprider hjälteträning. Tror faktiskt de dragit ihop en liten hinderbana som deras hjältar ska få prova. Det är inte bara vi i Hjälteföreningen som fattat hur bra detta är.

Vill du och ditt företag vara med på nästa hjältehelg tveka inte att höra av dig. Eller vill ni ha en inspiration föreläsning om hur man knäcker fördomar och våga tänja på gränser boka oss. Vi är grymma på detta. (ler superstort)

1408-307

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.