Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Gå i barndomsminnens spår

Att gå i barndomsminnens spår med lilla syrrans och hennes familj är en fantastisk känsla för min själ. Att kunna surra med min systerdotter Cili och berätta för henne vad jag och hennes morfar gjort och vart vi varit i Gräsmyrsskogen är en fantastisk känsla. Vi åkte till stället för att fika där vi ofta var som barn med familjen Öberg vid kraftledningen med utsikt mot Örsbäck. Jag älskar den platsen. Syrran minns inte så mycket sen tiden vi hade skoter i familjen. Fördelen att vara 12 år äldre.

Syrran är beräknad att få bebis om ca 4 veckor men hon travade på riktigt bra. Vi andra var nog mer närvös att hon skulle snubbla och trilla.

När Världens bästa Cili säger att hon älskar moster Cilla vill bara mitt hjärta smälta. Min egna lilla svampexpert som tammetusan aldrig är tyst just nu. Rolig ålder just nu. Gäller att umgås mycket och ofta, fort växer hon upp.

Ut å njut av hösten innan vintern kommer.

IMG_20181007_175748_892

 

 

ptr

IMG_20181007_152732

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.