Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Cirkeln sluts den 4 januari

4 januari, Idag skulle pappa fyllt 72 år, första syskonbarnet fyller 23 och mitt nyaste syskonbarn har namnsdag. Cirkeln sluts lixom.

20140914_142422

Pappa som jobbade på vk hela min uppväxt hade nog blivit extra stolt att hans dotter blev Årets Västerbottning 2018. Så klart man hade velat fira den vinsten med honom. Många har stoppat mig på gatan och i affärer för att säga grattis. Blir väl extra tydligt när jag rör mig med Uttervägens hjältar. Roligt när en man sa påvägen till Coop idag att de var så nöjda och stolta att detta gruppboende är på deras område. Hur fint är inte det!

 

Det blev skidåkning idag med 4 km med jobbet. Så himla härligt att kunna träna ihop utomhus.

frem

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Min morfar föddes också den 4e januari fast för 89 år sedan 🙂
    En vän till mig är också född då .. det verkar vara ett populärt datum!
    Hoppas allt är bra i hela familjen B. Kram H

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.