Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

2019 börjar i rätt riktning

Fysisk aktivitet 12 av 13 dagar. Ibland som idag flera olika träningspass. Först skidåkning, 7.5km (bara stakning), i kväll Tantinnebandyn. Så otroligt synd att mina matcher ofta krockar med Tantinnebandyn. Denna säsong har det varit rätt roligt att stå, vet inte varför men det har gått rätt bra i mål.

Måste ju säga att byta gym var en hitt för mig. Gillar gamla gymmet men älskar de många olika kondition maskinerna på Umeå Performance Center. Så många roliga alternativt, vecka 4 har de ”prova på gruppträning vecka” Tycker verkligen att ni ska ta chansen att prova deras gruppträning.

Appropå gruppträning så börjar vår hjälteträning imorgon. Sååå roligt. Ska bli så roligt att träffa alla glada träningsvilliga hjältar.

IMG_20190106_222224_325

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.