Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Utmaningar – sporra en eller kryper undan

Senaste fem åren i mitt liv har jag sprungit på en hel del frivilliga och ofrivilliga utmaningar.

Just nu är det många utmaningar en del psykiska men den roligaste är Fysisk. Min vän Madde gav mig en biljett till Tjejvasan 2019. På lördag är det dags. Det pratas om hur ”många mil skidor har du åkt för att ladda upp för Tjejvasan” tror faktiskt jag lyckats få i hop 9 mil om inte mer. Första gången jag stod på skidor sen gymnasiet var 2 januari 2019. Ändå rätt nöjd med mig själv. Målet är såklart att åka 3 mil och gå i mål, men tävlingsjävulen i mig säger annat.

Ser verkligen fram emot en helg i hop med en av mina allra bästa vän som följt mig genom hela livet. Nu gör vi denna helg som ännu ett härligt minne ihop. IMG_20190109_141422_156

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.