Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

2019 fått börja om och börja om.

2018 slutade med att jag fick äntligen berätta för folk att jag blev årets Västerbottning 2018. Hur sjukt va inte det? Har nog nästan tagit ett år att smälta in. Ja På riktigt faktiskt! Sa att pengarna skulle gå till en resa i intervjun och mycket riktigt så blev det en solresa för första gången på fyra år.

Har funderat massor hur jag ska forma detta blogginlägg, suddat och börjat om flera gånger.

Vill inte hänga ut någon, men livet har verkligen inte varit en dans på rosor 2019.

Jobbmässigt började tungt och avslutades tungt, men det har oxå varit superbra. Funderar ofta om vad nästa jobbutmaning ska bli men väntar på det perfekta, dumt att byta bort den bästa arbetsplatsen jag haft mot något sämre.

Hjälteföreningen har verkligen fått snurr och blir bara bättre och bättre,  vi har snart 100 medlemmar och vi blir hela tiden bara fler och fler. Just nu erbjuder vi måndagar 18.15-19.30 och torsdagar 13.45-15.00 på Umeå Performance Center.

Söndagar på mariebergskolan riktar vi oss mot barn och ungdomar med npf diagnoser. Den gruppen är snart fylld. Vi ger dessa barn en fristad där de kan prova på allt de dem inte vågar på vanliga gympa lektioner. Vi föräldrar utbyter tips och känner förståelse. Är verkligen stolt över vad den här gruppen blivit och Glad att jag fått med Glädjespridaren Daniel Rangvaldsson på detta. Han är typ lika spenstig som Stenmark och de är fasen inte dåligt.

995km bort (ungefär) har Emma Söderlind hjälteträning i Göteborg. De börjar bli en stadig grupp som tränar ihop.

Hjältehelgen blev succé och jag är glad att min storebror Jocke lägger ner så pass mycket tid och kraft på denna helg. Sen är syrran Ida och hennes man värsta klipporna på själva helgen. Nicklas gör ett fantastiskt jobb i traktor.

Sen alla andra som gör helgen magisk, John Gröntvedt, Åsa Ögren, Kjell Thelberg, Åke Svantesson, Fredrik Solbakken, Maria Hurtig, Malin Olofsson, Anneli Karlsson, Hjälteföreningens styrelse Annki Byström, Gunnel Bingebo och Kristina Bäckström utan er skulle detta inte funka. Medborgarskolan med David Sagebo och vår hemside ansvarig Richard Desiatnik massor av kärlek till er. Känner ni er glömd så ber jag så mycket om ursäkt och skriver gärna in er. Många som gör ett toppen jobb!

Inför årets hjältehelg har vi lyft in bla Micke Nygård vilket känns roligt och uppfriskande!

13-14 juni 2020 är nästa hjältehelg, skriv in det och planera in den helgen!

Vi körde senare på sommaren vårt första Hjälteläger tillsammans med Kfum Umeå ute på Norrbyskär. Otroligt lyckat blev det!

Familjemässigt, tungt. Vi Har fått uppleva när inte skolan funkar och det var tyvärr en hel termin som stal enorm energi av sonen. Vi fick ställa in sommarplanerna och bara fokusera på att få sonen fulltankad med energi igen. För om en är utan energi i en familj blir alla drabbade. Tack alla som peppat och hjälpt oss att komma på benen igen. Höstterminen blev i rätt riktning och vi tog oss utomlands med mycket förberedelser och struktur. Känns som VM guld. Apropå VM guld så blev det ett sånt i höst. Veteran guld i innebandy +35 tant klassen. Jepp svinstolt! Bästa mållis oxå med bara 3 insläppta mål. Sjukt nöjd, dock fick tant en annan tjock tant över sig i sista matchen så mitt vänstra ben och knä har inte mått så bra. Men är snart återställt.

Årets största förlust för familjen är nog att Udo Bayer vek av till hundhimlen. Sorgligt på riktigt faktiskt!

Roligt är att sonen lärt känna en kusin som nästa är som han och jag har hans pappa tillbaka i livet igen. Vi båda har vuxit på olika håll, vi har våra bekymmer och liv men det bästa är att vi accepterar varandra precis som vi är.

Dottern i familjen börjar bli kvinna och henne älskar jag mer för varje dag. Jag ser fram emot att vara hennes mamma och en spelbricka i hennes liv resten av mitt liv. Hon pratar om studier i USA eller någon annanstans i världen, förutom Australien för där finns det så många farliga djur. Haha älskade skrotunge.

Jag och Alfan glider in på vårt 17 år, helt sjukt. Det är ingen rak väg men otroliga äventyr vi upplevt och har att se framemot.

Nu välkomnar vi 2020 och dess utmaningar och äventyr.

Okej måste skryta lite att jag finns på samma lista som dessa fantastiska människor. *lerasstort! ×

Screenshot_20200105_224754

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.