Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Detta både driver mig framåt men också till vansinne.

Att driva en ideell förening som Hjälteföreningen har sina fördelar och nackdelar. Förr i tiden var det konstigt om man inte var aktiv i någon förening nu köper sig många fria och jobbar på sitt vanliga arbete istället mot lön. Ideella volontärer blir svårare och svårare för föreningslivet att hitta. Såg på nyheterna i veckan att företag köper ledare som håller i aktiviteter för barn. Föräldrar i sin tur uttryckte att det var otroligt skönt att kunna köpa sig fri och slippa bli tränare eller vara engagerade runt sina barn.

Hur blev det så här?

På dagens Rörelseglädje grupp kom en ny mamma fram och ville tacka mig för att jag startat denna grupp, hon hade svårt att hålla tårarna i styr. Jag har själv många gånger haft den känslan som mamman uttryckte. UTANFÖRSKAPET.

Här finns inget sånt. Jag försöker se alla både barn och vuxna. Att få ge någon annan glädje och trygghet det är de som får mig att fortsätta göra detta vecka efter vecka, år efter år. För Hjälteföreningen är en idiell verksamhet det är tid jag lägger på mina och andras barn helt gratis. Inte ett öre tar någon av oss i betalt. Vi gör det för att vi älskar detta.

Tänk på det när idella ledare inte alltid är i tid eller kanske är sjuk, de gör detta för att de älskar att se andra människor utvecklas eller sprida sin glädje. Och tänk på det när ni uttrycker att nån av oss tjänar pengar på detta det är snarare att vi går minus på kontot för pengar och tid.

Men vi gör det för att vi älskar att se andra utvecklas. Om du vill vara med på en sån här resa och känsla kontakta oss på Hjälteföreningen eller någon annan bra idiell förening. Det är klart värt minus på kontot för både pengar och tid IMG_20191208_124907

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.