Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Nu börjar uppladdningen inför Umeås bästa funkishelg

Hjälteföreningens  bidrag till mötesplats är såklart vår hjälteträning måndagar 18.15-19.45 och Torsdagar 13.50-15.00 i Umeå, sedan har vi ett större gäng i Göteborg som kör måndagar, Skellefteå är för tillfället pausat i väntan på lokal. Ja och såklart vår Rörelseglädjegrupp för barn och ungdomar med npf diagnos på söndagar.

Vanligtvis har vi över 150st personer i rörelse varje vecka, hur coolt är inte det lixom.

Men nu laddar vi om och ökar takten inför årets bästa funkishelg i Umeå, jag snackar såklart om Hjältehelgen. En helg som startar med Hjälteloppet, en hinderbana uppbyggd för att passa både gående och dem som är rullstolsburna eller går med rullator. En hinderbana med Pirater i vattenhinder, gladiatorer i ett gatulopp och spelare från olika föreningar som volontär vid hinder. Helgen fortsätter med en prova på dag i parasport tecken och tv personligheter.

Vi avslutar hela helgen med en hjältebankett med livemusik och fest.

Vill du som företagare sponsra eller vet du om något företag som vill Samarbeta med oss för att bidra till en fantastisk helg och mötesplats, tveka inte att höra av er så kommer ni bli inbjudna till en sponsringskväll.

På länken hittar ni en fantastisk fin film om hjältehelgen av Jonathan Stålhös.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.