Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Hjältehelgen 2022

24 dagar kvar!!
Äntligen är det dags för det absolut bästa jag vet.
Hjältehelgen och Hjälteloppet.

Programmet är utökat och vid hinderna vaktar Darth Vader, Robinson och Farmen deltagare. Våra favorit gladiatorer vaktar Gatuloppet tillsamnans med hemliga gäster.
Umeå kommun bemanning finns på plats dessutom många av Cheferna inom socialtjänsten IF. Vårt samarbete går från klarhet till klarhet. Jag jobbar numera 50% i Friskvårdsteamet, med två brukare som kollegor. Vår uppgift är att minska stillasittandet. Dem vi fått besöka uppskattar våra träningspass och besök.
Detta har mynnat ut i att på onsdagar i tre veckor framåt hittar ni oss i Broparken mellan 13.30-14.15. Som en uppladdning inför hjältehelgen. Där är alla välkomna att delta.

Vi har haft en fantastisk vår i Hjälteföreningen, Göteborgs gänget har dubblat sina instruktörer dessutom har de en egen zumba instruktör. De är fler än någonsin samt har haft ett eget lopp i vår, Hjälterundan. Magiskt!

Umeå rullar på riktigt bra snittet har legat på 65st, en träning va vi 83 st som tränade ihop på UPC. Trångt men härligt. Torsdagar har vi tappat många deltaga men vi är oftas 28-30 st rätt många men man blir ju lite bortskämd med måndagar.

Skellefteå har vi efter många om och men startat upp. Hjältespinning. Planen var att starta under hösten men efter pandemin ökade så fick vi hålla på starten till nu. De cyklade bland dinosaurier sist. Mäktigt eller hur!

Ja åter till Hjältehelgen.
Fantastiskt att det är val år, vi får besök av många politiker så det finns god chans att kunna påvisa vikten av rörelseglädje under helgen. Jag ser framemot att bli borttrollade av Magic Peppe som kommer att finnas på plats med sitt minitivoli.

Nu lovar jag att uppdatera mer kontinuerlig iaf fram till 10 – 11 Juni

Måndagar är håller vi till i i20 hinderbana.

18.15-19.30 tränar vi. Kom och va med. Rätt mäktigt att vara över 60 pers som rör sig runt banan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.