april april

Hej
Jaha nu är man upprörd igen…inte svårt med tanke på den nyhet som läkte ut i tordags. Nyheten om att de 250 högsta cheferna inom Volvo Lastvagnar ska (enligt förslag) få sin rörliga del av lönen höjd från 50 % till 60 %.
’Vi måste se till att vi kan behålla nyckelpersoner bland Volvos högsta chefer’ säger man i sina pressmeddelanden…Dessutom ska den maximala tilldelningen av aktier i aktieprogrammet för koncernens högsta chefer, inklusive Leif Johansson, höjas med 50 procent.
Man häpnar..! detta i ett företag som i Varselförhandlingar sägs ’blöda’ så till den milda grad att man snabbare än ljusets hastighet vill göra sig kvitt sin personal.
Inga pengar till att mildra effekterna av varslen, inga pengar finns för att erbjuda de äldsta kollegorna avtalspension, inga pengar till avgångsvederlag, inga pengar till utbildning av personalen . vi ska spara på allt just nu, allt som bara går.
Vi som har äran att behålla jobbet ska väl snart ta med eget toa papper för det är väl nästa som ska sparas in.

Jag blir så upprörd att orden tar slut, ialla fall de ord som passar för publicering.
Fattar inte hur man på högsta ledningsnivå tänker, hur kan ni sova gott om natten ?
Först har NI och ANDRA mage att ta beslut och genomföra aktieutdelning och sen detta …..samtidigt som flera tusen av era anställda som arbetat in bolagets vinster varslas och sägs upp…
Beslutet om denna idioti kommer väl att fattas på Volvokoncernens bolagsstämma den 1 april ….ja just precis, den 1 april
Antar att ni ligger före i tiden och har sett fel i almanackan för det här kan inte vara annat än ett stort jädrans aprilskämt.

Nu till något roligare. Jag har varit på Leos lekland i dag..jag och min kusin Lotta samt min andra kusin ( Amandas ) två små flickor ( Moa o julia ). Vilken rolig dag, blev som barn på nytt = inte svårt. Tack mina små änglar för en härllig dag.

Hej för nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.