vilka dagar

Jag gillar att se skidor och skidskytte på tv:n, gillar det så till den milda grad att skidorna i dag åkte på och nu skulle här åkas skidor ( 8 år sen sist ) ojoj oj jag trodde jag lärt mej något av alla timmar och mil jag avverkat framför tv:n. men nej !
Försökte mej på ’skeating’ och det var lika svårt att göra som att stava… så det blev vanlig gammaldags diagonalåkning av egen stil. Men roligt var det, å T åkte omkull, vilket gjorde det hela ännu roligare.
en behövlig paus i solen innan skidorna ville hem igen. men det blev ett par kilometer i alla fall.

Jag har varit i Malå och hållit i en tredagars kurs för 10 fantastiska tjejer/kvinnor, en kurs med rubriken ’ se och höras’ som även innehöll lite jämställdhet och härskartekniker m m
Vilken upplevelse ! Jag blev enormt inspirerad av dessa kvinnor, vilka talanger !
Dom fick en ’hemläxa’ en av kvällarna ( vilket inte var allt för roligt just då )

Dagen efter skulle dom var o en få en stund, där dom själva ägde rummet, en stund där dom fick berätta vad dom ville för oss andra. Tala om en resa mellan himmel och jord.
I nästan två timmar fick vi andra ta del av, en ångestfylld flygresa i ett ’smurfplan’, hur man drejar, hur man gör änglar, julfirande utan ström, en ovanlig tisdagkväll, en bra bok, barnafödande, hunddressyr, tunnbrödsbakning och massage….detta av kvinnor som några timmar innan inte alls tyckte eller trodde dom skulle fixa detta.
Men vet ni brudar, ni gjorde det fantastiskt bra. Vi andra kände smaken, kämpade med tårarna, ville veta mer och fick många aha upplevelser.
Många goda skratt fick vi också under dessa dagar, jag återkommer mer än gärna till denna grupp

Ni andra i Malå ni ska nog darra lite nu, för dessa brudar, dom kommer med all sannolikhet att synas och höras på sina arbetsplatser, som förtroendevalda eller varför inte inom politiken.

I morron är det dags att återvända till drömfabriken och nya utmaningar
Hej för nu å kram till släkt o vänner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.