vilken härlig dag

Jag har varit hos min vän Kicki i dag. Vi har frossat i gofika och pratat om allt möjligt. Bara rått .om oss själva. Mycke trevligt och alldeles för länge sen sist .
Ena ögat på höll jag ändå skidskyttet och vanliga skidåkningen. Det gick väl sådär med sporten det är bara att ladda om, i morron tar vi nya tag

Vi kunde inte låta bli att disskutera alla idiotiska bonusar och höga löner som ’sveriges absolut bästa och mest kompetenta människor/ledare’ lyckas roffa åt sig.
Man blir så förb…. Hur tänker dom, vilken ledarskapskurs har dom gått, vad har dom för moral och etik, och framför allt vad gör dom som är så himla bra mot för oss alla andra.
Jag måste ha gått ’fel ledarskapskurser’ för inte på någon av dessa har jag fått lära mej att roffa åt dej själv, skit i andra och skapa regelverk som du själv och dina kamrater kan dra nytta av.
Jag har lärt mej hur man inspirerar och engagerar andra, hur man lyfter människor och hur man skapar förtroende m m
Nä gott folk, vi måste sätta ner fötterna, protestera och se till att ändra på detta. Vi måste se till att vanligt folk tar över maken och härligheten. Så här kan det inte förtsätta.
jag återkommer när jag listat ut hur vi ska göra.

Vädret idag har ju varit helt makalöst bra, nu är våren nära. Härligt.
I kväll börjar dokusåpan Robinsson, jag har flera gånger tänkt söka till uttagningarna men det har aldrig blivit av, kanske lika bra det. Det är väl som med sporten, man är bäst framför tv:n och inte i den.
Nu är det bra för i kväll
Tack Kicki och kram till er andra
simsalabim

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.