sista söndagen innan…

semestern som börjar  i morron, känns helt okey.

Det är lite skrämmande att man inte som tidigare år räknat dagar och timmar innan man skulle få ledigt. Nu konstaterade man bara i fredags att " jaha nu är det semester från måndag, skönt". Det kan ju bero på att man varit ledig tidigare i år och verkligen haft semester, tänker då på Thailando. En bra vana helt klart, ska fortsätta med den, gillar ledighetslugnet i kroppen.

Här i lilla byn i skogen så lyser solen av och till i dag. Ska ut och "pyssla i rabatterna", slåss med myggen som återuppstått, klippa lite gräs  m m och sen ska vi faktiskt dra igång sommarens friskvårdssatsning….vi ska träna ! Friskt ? både ja o nej.

det har varit folkvandring på "byavägen" nu på morron, det var faktiskt 7 personer, 2 bilar på vägen,,, samtidigt,  såg även grannen köra gräsklipparen, fatta det är mycke på en gång, man vart nästan stressad av all rörelse…:=)

I går var det kamp på gräsmattan, Chris o Anders var hemma och vi hade en kubbkamp. Inte ens när man ska kasta omkull träbitar så kan man hålla tävlingstrollet borta utan det blir en kamp….men roligt är det. Vem som vann ? ja allihop för vi bytte lag.

nu är det dags att göra annat, vi får höras sen. Hejdå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.