KONSTiga texter

Mna kan konstatera att rosorna eller de sk rosorna,( läs vilket du vill) som tillverkats i Umeå verkligen kan engagera människor…Tänk om folk kunde visa samma intresse, ilska och frustration över de nya sjukförsäkringsreglerna och a-kasse reglerna. då jäklar skulle vi få till en bra disskution och eventuellt kunna få till en korrigering/ändring.

Men nej då då är det bara de som eventuellt drabbas eller vi som ser konsekvenserna som verkar se KONSTigheterna i detta och andra samhällsproblem

Man kanske skulle ta fram en motorsåg och sen dra in till stan och såga ut dessa regler i ett par trädstammar så får vi se om det blir samma publicitet och diskussion.som dessa rosor nu dragit igång.

I övrigt så läggs det plattor här ute. T jobbar på bra. Vårat arbetsläger är öppet ett par dagar till sen så kanske det blir riktig semester, vem vet. Men det blir snyggt, mycke snyggt.

I går hade vi stort besök här ute i byn. 3 princessor var på besök. Lika söta och snälla som vanligt. Tack för besöket ,den goda middagen som kungasällskapet hade med sig och bjöd på. Fantastiskt att man har ett princessfölje med hovkocka och sällskapsdam i släkten…kunde inte ha det bättre

Nu är det dags att göra annat. Skickar en kram till Umnäs ifall ni läser detta. Till er andra säger jag hej så länge.

En kommentar

  1. Christine

    Här har du verkligen prickat mitt i prick. Jag säger som du, tänk om folk vore i alla fall hälften så engagerad i samhällsfrågor som dessa rosor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.