ingen latmask i dag heller men en…

snigel..ja hitta en stor fet j-vla snigel på en planka här ute. Har sen jag flyttade hit ut skämtat och sagt "jurassic park" men nu jädran börjar det gå för långt.

Har aldrig sett så mycke djur som här. Det är flygfän i alla varianter och storlekar, grävlingen, räven, massor av hästar, fåglar, älg, rådjur  m m  Nu fattas bara björn. Fast å andra sidan ser jag han varje dag för grannen heter Björn.( hahaha)

Trodde och hoppades att sniglarna det var ett problem man hade  söderut, men jag kanske bor söderut. Tyckte det var nog med "okända djur"  när jag hittade fästingarna tidigare men så är icke fallet tydligen. Om det va en mördarsnigel vet jag inte ,men den är då mördad i alla fall, mördad av en stälhättesko.

I övrigt så känns det som jag varit ledig länge, fast vi bara varit lediga i en vecka nu.  Vi har hunnit mycke här hemma. Snart har Tommy lagt plattgången klart, gräsmattan är klippt flera gånger och förrådet är snart städat. Rabatterna rensade och snart mycke snart ska vi släcka flitens lampa för ett par dagar å bara lata oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.