inger powerwalk i dag

men va hä regn..hade tänkt fortsätta min "powerwalk" runt gräsmattan i dag. ja jag går inte med stavar utan jag går med gräsklipparen. Har förundrats över hur fort klövern på gräsmattan växer och frodas. Tänk om klöver i plånboken kunde ha samma fart, det vore skoj. 

Man kan tydligen inte vänta ut regnet för det tar aldrig slut verkar det som, så det fick bli annat jobb i stället, kröp runt i jordgubbslandet och ryckte revor och ogräs i full regnmundering. Gick bara bra.

Hörde på radion att bandet "kreti och pleti" skulle uppträda på Holmön. Inte visste jag att vi på Volvo hade ett band,….ju ni förstår en del sk chefer som vi har kallar ibland oss arbetare för just "kreti och pleti " ibland när dom pratar fortare än dom tänker… ( originalbandet är säkert jättebra och värda att lyssna på )

Tänkte också på Gotlandsfärjorna som krockade i går. Undrar hur dom som åkte med på vår tågresa skulle låtit om dom varit med på färjan, med tanke på hur det lät när vi blev stående i skogen i 2 timmar med fast mark under fötterna. ( finns i tidigare blogg )

hej för nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.