förvirrat i styrelserummet !

En annorlunda och rolig dag, Varit ute med en facklig kollega och besökt medlemmar som tillhör vår avdelning IF Metall södra västerbotten ..otroligt inspirerande, vi fortsätter i morgon ..bra.

Dagen fortsatte med ett styrelsemöte med ovan nämnda avdelning, Vi har inga fasta sittplatser i "styrelserummet" men likt ändå sätter vi oss ofta på samma plats, möte efter möte, som en slags tyst övernskommelse. I dag fick jag ett infall och satte mej på helt "fel" ställe. Det tog inte många sekunder innan första kommentaren kom

– vad gör du ? du ska ju sitta här !  Sen fortsatte det, – hur blir det nu då ? vart ska han och han nu sitta…osv  Ja såklart var det ju inte helt på allavar men  många blev som förvånade och lite "förvirrade" ! …haha. Det är ganska lätt att skapa "förvirring" i ett styrelserum, man behöver inte ens leka med dagordningen för att det ska ske. Roligt att vara kärringen mot strömmen även här.

Jag satt längst fram och det är bra, för då får man höra sakerna först …!

Efter mötet drog jag en sväng på stan och motionerade betalkortet lite,  något måste ju motioneras och har man inte tid att bränna fläsk får man väl bränna pengar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.