en liten liten verkstad

har varit på ute på arbetsplatsbesök även i dag. Lika trevligt som i går, mycke kaffe kan det bli under sådan här dagar, men men.

Det är så trevligt att träffa medlemmar och icke medlemmar, det blir friska, intressanta och roliga diskussioner och möten. Det inspirerar till mer. Hoppas också att de vi besöker får ut något av mötet oavsett om dom är medlemmar eller inte. Har vi bara lyckats så ett litet frö till eftertanke och värdering så är jag nöjd. Dagens första besök var ett sådant.

Dessutom har dagen bjudit på världens väder, så otroligt vackert. Vi har varit ute och kört på "landet" utanför Umeå. både norr och söder om stan. Skogen täckt av rimfrost, solen sken och himlen lyste rosa/lila/blå…lycka. Sista stoppet för dagen tog oss till en liten by som visade sig från sin vackraste sida, där i ett litet hus i skogen hittade vi en liten verkstad.

Där fanns 3 arbetare och en hund. Alla lika trevliga och välkomnande. Vi fick pröva utrustningen de tillverkade, en rundvandring i de små små rummen och bjöds tillsist på ett gofika. Det är sådan här dagar men blir ännu mer stolt över att få förmånen att vara fackligt förtroendevald och man inser ännu mer vikten av en fungerande facklig verksamhet.

Tjohej för nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.