när släpps biljetterna ?

 Helgen har ägnats åt att möblera om lite, plocka undan lite, motionera mycket och sen skidskytte såklart..

Det är fantastiskt så trött man kan bli efter att ha "åkt med"  Jag blev tvungen att vila lite på soffan i dag för det är jobbigt det här.. Kan ju bero på att vi värmde upp i styrekhallen innan, där "åkte jag med " på sprint tävlingen i längdskidor också så..jag kvalar nog in till OS nu..Längtar.

OS förresten, jag undrar när biljetterna till OS släpps ? OS ska ju gå i Svartliden i år, hemma hos grabbarna i Pistvakt. Dom sökte OS 2010 och nu väntar vi bara på ett OK..Ni har väl inte missat det ? Tror ni mej inte så kolla länken.

http://www.youtube.com/watch?v=Zve7ZUNj7kg

I morgon börjar en arbetsvecka igen, och  i morgon kommer dom första som återanställs till jobbet…Välkomna tillbaka ! Hoppas verkligen att det här håller i sig och att fler får komma tillbaka.

 Vi jobbar numer plustid dvs längre dagar på fredagar,  men samtidigt så har fabriken ett krav på sig att vi ska spara och då ska vi ha stoppdagar ! Sen har vi ett antal dagar som kallas lönerevitionsdagar, dagar där vi ska vara hemma men inte tappa lön ( pengarna har vi "avstått" och gjort om till lediga dagar ) dessa dagar ska vara utlagda innan 1/4….alltså mer folk på väg in för att vi är för få mot balans..stoppdagar då vi inte ska vara där..lönerev.dagar då vi inte ska vara där och sist plustid när vi ska vara där mer ??!!  Ja hur allt detta ska gå ihop fattar då inte jag..

På tvn i dag så sa dom "grattis Andre" till slalomkillen som blev 2a, jag säger också "grattis Andre" men då till min kusin som fyllde år i går.. säger också grattis till dej  Angelica som fyller år i dag..till er andra säger jag Tjohej för nu =)

En kommentar

  1. Carina Nensén

    Visst är det roligt att de återkommer till jobbet! Hoppas det blir flera. Ni gör ett jättebra jobb. Världen behöver svenska välgjorda och säkra lastbilar, så är det bara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.