låsspray och nässpray och kronans droghandel

Har funderat över en sak. Nu kan vi ju köpa recepfria läkemedel lite varstans..typ på bensinmacken samtidigt som vi köper låssprayen.

Det jag då funderar över är om jag köper en flaska nässpray, infomerar dom bakom disken då mej om att jag inte ska använda nässprayen mer än tio dagar i sträck ??

Frågar dom mej om jag är känslig för acitylcalisylsyra om jag köper en treotub samtidigt som jag köper en gastub ?

Eller är det så att om man nu väljer att tanka medikament när man liks tankar bilen så får man skylla sig själv om man får besvär av medikamentet?  För man kan väl inte ringa bärgarn som man kan göra om man fyllt på fel drivmedel i bilens tank och den har skurit..

Sen har ju Kronans droghandel dykt upp som våra nya apotek i samband med att apoteksmarknaden omregleras..det får mej osökt att tänka på oss sjukvårdare inom försvaret/hemvärnet..vi är ju "kronans droghandel" ……=) fast vi tar inte betalt för våra tjänster , dom bjuder vi på.

Annars så verkar det som våren är på väg..kattkungen har börjat sticka ut näsan utanför dörren nu, han "leker" även med sina leksaker igen

Han har kanske vårkänslor, han kungen

 

Sen håller jag tummen för min vän J som har en stor, stor dag i morgon..jag håller tummen så till den milda grad att jag inte kommer kunna göra något under hela dagen i morgon, för jag kommer att ha tummen mitt i handen…varför jag håller den ?  Ja det avslöjar jag när allt är klart..

Tjohej för nu

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.