osmorda leder och draglina

oj va det går trögt, på många sätt..det enda som går som smort är tiden. Den rusar ju iväg och kvar i snöröken står en förvånad Carola och undrar hur det här gick till, och hur det ska gå till.

Det är som mycket på gång både på jobbet och med allt annat. Jag ska på kurs och borde hinna läsa på innan. Vi ska ha ett" spräcka nollan/fylla jämt" kalas för mamsi, årsmöten, planering för en stockholmsvistelse m m.  Det skulle säkert gå bra om man bara hade någon energi…men det är verkligen error….low bat….strömlöst….i kroppen.

Dessutom har knät blivit sämre, varit till farbro doktorn och väntar nu på en röntgen. Det hämmar mej i min nya livsstil, livsstilen som heter träning…Måste ta det lungt nu ett par dagar till svullnaden lagt sig och vi vet om det något mer fel i knät. Knät känns väldigt "osmort"  på insidan.

Lika osmort som det kändes i dag när jag tränade, dragmaskinen gick väldigt, väldigt trögt. Tror att linan var osmord..!! Dessutom verkade däcken på motionscykeln opumpade, för E, som jag tränar  med  såg ut att få kämpa i dag.. Men tyvärr så har ju den fegisen som byggt motionscykeln byggt in däcken så man ser dom ju inte , så vi kan bara gissa att det är så. För det är inte vårt fel att det går trögt, det är utrustningens.. Ja skidåkarna skyller på vallan och slalomåkarna på slöa kanter så klart vi kan skylla på utrustningen.

Till sist vill jag skicka världens största kram till min vän Johanna och hennes M. Dom fick nämligen bäbis X 3 igår…grattis =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.