Äntligen

Denna dag har gått så lätt, så lätt, det var länge sedan man hade sådana tankar om en måndag.

Äntligen kommer dom tillbaka, kollegorna på jobbet ! Volvo har behov av 240 personer till för att få verksamheten att gå ihop…Härligt och välkomna tillbaka. Vi har varit i behov av er länge, tycker att många av er aldrig skulle ha behövt gå, det är då min uppfattning/ upplevelse av tillvaron. Men som sagt nu är många på väg tillbaka och jag hoppas det kommer flera.

Just i dag har jag glömt allt annat elände som finns både på jobbet och ute i världen, man blir som på gott humör en sån här dag. Både för de som nu får ett jobb, men även för min egen del, det blev som lite lugnare. Nu ska man väl inte drabbas av varsel på ett bra tag framöver.

Hoppade över träningen pga annat som skulle göras, men en muskel är då tränad i dag…mungipan, den har varit i uppåtläge sen tidigt i förmiddags. Så får det bli i dag. Nu ska jag börja baka liten kaka inför mamsis stora dag…

Tjooooooohej för nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.