otroligt otrevligt !

I morse var han där igen, gubben…lite låg, ganska dimmig och helfull..inte bra en tidig morgon men så är han, han mångubben. Han är där lika trevlig och sällskaplig oavsett i vilket tillstånd han är..

Annat är det med en annan "gubbe". Nu tänker jag på polismästaren som sitter häktad misstänkt för våldtäkt och förberedelser för våldtäkt av barn…Man finner inte ord, jag får mörka tankar, JA jag vet att han inte är dömd, men det bryr jag mej inte om just nu och jag ska ge en liten bakgrund

I Juni 2006 var nämligen denna "polismästare kapten klänning" på Volvo och föreläste om jämställdhet, kvinnomisshandel och manlig makt……!!!!! Han föreläste under rubriken " Vem i hela världen kan man lita på " ?? 

Föreläsningen tyckte jag var bra..då ! Just nu känner jag bara avsky och undrar om han stod där och betraktade oss kvinnor med snusktankar, dömde han ut oss och bara såg oss som objekt för sina behov, såg han oss som små flickor som han lätt skulle kunna bruka sexuellt våld på,  byggde han sin föreläsning på egna erfarenheter utanför polisyrket…ja frågorna blir många.

Det värsta av allt är att man kunde gå med i hans fanclub ……behöver jag säga mer ?? Han finns flinandes på Volvostidning "hyttens" framsida nr 5 -06. Nu ser jag inte en bra föreläsare utan jag ser en riktigt riktigt snuskgubbe. Säger igen att jag vet att han inte är dömd men det torde väl inte vara någon rök utan eld, när alla media, hans kollegor, justidsieministern m fl uttalar sig om honom, med namn o bild…jag hakar gärna på mediadrevet just nu.

tacka vet jag mångubben han är snäll mot alla han..oavsett om han är helfull och lite låg.

En kommentar

  1. Ingemar Wahlström

    Bra inlägg! Kärnfrågan börjar ju faktiskt vara ”vem kan man lita på” då grupp efter grupp som man betraktat som trygga visar sig vara det motsatta…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.