oj vilken vecka

vilken vecka..Några timmar på jobbet sen facklig/politiks utb i Stockholm i tre dagar, nya kollegor och nya upplevelser, bla en Wallenbergare toppat med champange två gånger  varje dag..det var grejer det..dessutom trevliga kollegor.

Sen hem och ordna mamsis 80 års kalas. Kalaset genomfördes i går..Så mycket släkt på en gång, på ett och samma ställe, här ute på vischan. Otroligt. Tror minsann att vi har större hus än man kan ana. Men finns det hjärtrum så finns det ….! och det fanns det verkligen. Tusen tack till alla er som kom från Ö-vik i söder till Storuman i norr. En underbar eftermiddag med ett nöjd "födelsedagsbarn"

Vi fortsatte firandet i dag med att mamsi har åkt hundspann, Har grannar  som är proffs på detta så det var fort gjort. Å vilket väder dessutom. Nu ska vi snart dra till Kina också, så mamsi torde vara nöjdare än nöjdast. Vilket är meningen när man fyller jättejämna år.

Ja jag kanske måste förklara Wallenbergaren och champangen ifall någon av er tror att det fackliga arbetet är glamor….Wallenbergaren åt vi till middag på onsdag och champangen var en the sort som jag drack två gånger per dag. Pröva den, champange med grädde heter den..lyxigt god. Ja finare än så var det inte ifall ni trodde det.

Här kommer lite bilder från i dag.

Återigen..tusen tack till släkten som gjorde denna helg möjlig..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.