stela nackar och fallskärm

5,4 miljoner kronor när man får sparken av staten..efter det att staten sålt ut apoteksbolaget…!!! Jag kan också tänka mej att få sparken av staten och en fallskärm på några miljoner kronor. Dom kan ge mej sparken som medborgare i staten Sverige, inga problem, jag drar direkt. jag löser ut/in min fallskärms check och drar.

Tänka sig att staten har pengar till de som redan har. Till uppsagda arbetare ( exempelvis industriarbetare ) säger staten när du blir arbetslös..

Sorry, nu när du blivit arbetslös så ska du få lite pengar från oss…du får typ….9600 kr i månaden , det blir bra. Då blir du inte sittandes hemma och latar dej utan då jagar du nya jobb..

Till välbetalda chefer som sparkas av staten säger dom "förlåt oss, här får du några miljoner "  Otroligt ! 

 På baksidan av Maud Olofssons bok "min dröm för Sverige" kan man läsa, "det är hög tid att gå från att vara matade fågelungar till att bli ivriga bävrar"….?! Nu talade hon förvisso om ungdomsarbetslösheten men det speglar ändå i mina tankar hur man ser på den lilla människan som står där , just nu ensam och övergiven, medans man inom den rikare högre svären håller varandra om ryggen och skriver bra avtal för varandra som man sen kan se till att den andre kan få nytta av..å så snurrar det runt, i den inre cirkeln, för dom sk stora människorna.

Nu till något annat..det ska handla om stela nackar. Här i Umeå verkar vi ha en stor procent människor som är stelopereade i nacken och helt utan självbevarelsedrift. Jag gjorde misstaget att köra längst Östra kyrkogatan i dag. Där passerar en rad människor över på övergångsställena.

Dom kommer svichandes på cyklarna, styrandes barnvagnar, går med stavar eller bara går. Det dom har gemensamt är att dom alla bara stirrar rakt fram, dom kan inte vrida nacken åt höger eller vänster. Inte heller kan dom stanna upp och se om bilarna har sett dom, eller för den delen har en chans att stanna.

Trots att bilkön jag satt i körde i max 30 km så hade vi fullt sjå att stanna när cyklisterna ..stirrandes rakt fram kom som skjutna ur en kanon ..rakt ut. Förutsättandes att vi andra ska lösa situationen. Det här gör mej galen, har inte folk någon självbevarelsedrift, är ni inte räddare om era liv, ..nä tacka vet jag vägen till landet vischan, där samsas vi alla. Hästar, hundrar, gående, skidåkande barn, bilister samt en och annan skoter.

nya tag i morgon, en dag med nya möjligheter till skratt, irritation och möjligheter. tjohej för nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.