ännu en dag fylld av ”överraskningar”

haha..i morse när jag slog upp tidingen såg jag ett bekant citat. Pappersbilagan har återigen hittat av min blogg… det har blivit ett par gånger nu..kul. Nu specialbevakar dom ju Sävar så det kanske var naturligt.

Telefonen har pajat, det går att ringa hit, telefonen ringer men vi kan inte svara..jätteroligt..det ringer det ringer men vi kan inte svara. Måste beror på snön.

Dagens tredje överrraskning ..är att istället för 240 återanställningar på jobbet så har företaget nu ändrat sig till 180.. om, när fler ska in vet man tydligen inte nu, dom sa då inget på förhandlingen i alla fall. Tycker synd om de som trott och planerat för att få ett "vävill du komma tillbaka brev i lådan" Hoppas verkligen att ni också kommer tillbaka inom kort. Säger bara Välkomna till er allihop, jag saknar klappret av stålhätteskor.

Sen ser jag att Moderaterna ska knacka dörr för att locka oss kvinnor att rösta på dem..se även fram mot det besöket, om dom ids hitta hit förstås.

nu till lite annat

 I Vilhelmina sitter folk på stolpen..här i byn hänger snön

 Den hänger även på våran gamla tall, som enligt uppgift fanns här när gamlaste skolan var i gång ( röda huset som skymtar) Folk som var över 80 år gamla för 20 år sen minns tallen lika gammal och stor från när dom gick skolan här..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.