sikta och andas

Men, vad händer på OS ?

jag kastas mellan glädjetjut och svordomar. Ena stunden så åker någon svenskgrabb åt rätt håll men på fel sida..sen missar nästa pallen med ett par sekunder. Skidskyttet har börjat med pallbom och idag så släpper inte funktionärerna iväg A-K i tid. Sen blev det mer bom, bom, bom..Bara att ladda om…inta ställning – andas – rikta och avfyra.

Eller så "kallar vi in Kalla" igen, för då blev det gjädjetjut och en massa tjohoo !

Jag har också siktet inställt och andas rätt, men mitt sikte är inställt på  en semla. Ska jag attakera eller ignorera? Jag ska fokusera tankarna en stund till så får vi se vem som går segrande ur denna fajt..fajten om kalorierna. Jag eller min kropp.

Jag kan inte låta bli att sätta in denna bild..texten får man tolka precis som man vill men den känns oerhört aktuell i dessa dagar …tjohej för nu

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.