ja ! va ska man skriva om nu då ???

Har fått klar för mej att många läser min blogg..trevligt….tackar och välkomna hit, ja till bloggen alltså.

Ni som inte gillar bloggen ska ju inte läsa den, det finns andra bra bloggar för er att läsa, det är som med TVn gillar man inte kanalen så knappar man vidare till en annan kanal.

Det är klart att man en del dagar  riskerar att / eller  trampar på ömma punkter, andra dagar lockar man till skratt å tredje dagen är neutral, så är det..men mina tankar och upplevelser, mina åsikter och mina ord är just det..mina. Även det jag ser och hör i min tillvaro, är mitt.

Men för att inte riskera att någon ska känna sig utpekad så ska jag ändra lite i mitt bloggande . Om någon hädanefter skulle tyckas känna igen sig själv, någon annan eller en situation man inte tycker är passande…så är det helt enkelt en slump..en ren tillfällighet och helt din egen värdering som talar, inte min.

 Till mina nära och kära, vänner och bekanta, kollegor och andra så säger jag, hys ni ingen oro, jag kommer att se till att ni återvänder just hit, till min blogg. Ni är välkomna hit, både till bloggen och till landet vischan..=)

Vilken dag det har  varit..snorig och halsen känns sträv. Det börjar likna förkylning bannemej…Det är inte bra, har inte tid, har inte lust. Men skulle jag trilla dit ordentligt så får jag trösta mej med OS..men just ja, man ska ju inte idrotta om man är förkyld..! Hur blir det nu då ??nä nu måste jag ju kurera mej…så

tjohej för nu

En kommentar

  1. Lisbet Olofsson

    Jag brukar få många småilskna kommentarer om att jag skriver om någon … som man känner igen. Det är bara det att när de namnger den personen jag skrivit OM – får jag olika personer från alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.