kolibri och skadeskjuten kråka

 I bland är det bra att få snuva..eftersom jag är sjukt intresserad av idrott så passar det bra att bli sjuk nu, om man nu liks ska bli det.

OS OS OS, det är så jäkla trevligt att bli sittande framför TVn och följa med. Vilka härliga citat och meningar man får höra. Noterade i alla fall två som sas  i går kväll

– Under skidtävlingen så kommentatorn " jag ser det med egna ögon "  Jaha å med vems ser du annars då ?

Sen sa dom något pm en Martin  " nu har han brutit, vi såg det i går också, på damernas tävling " ??!!  Nämen varför åkte Martin i damernas tävling ?

 I övrigt under gårdagskvällens skidtävling  så satt T tillsammans med kungen och stirrade på mej med stora ögon när jag likt en skrikande kolibri for runt i vardagsrummet..Jag flaxade på så pass att jag i alla fall tog både guld och brons..tjohoo. När den prestationen var över så blev det en "Hellner" åt andra hållet. Jag föll i vanlig ordning i hop i soffan, utmattad och slut. Det ÄR inte bra att idrotta när man är förkyld.

Gårdagskvällens urladdning innebar att jag i kväll under skidskyttet mest likande en skadskjuten kråka..skadeskjuten passar ju förresten bra under en skyttetävling. Nä nu blir det att ta det lungt och stilla, kanske titta lite på curlingen och kurera sig inför kommande tävlingar och arbetsvecka.

I går lördag var det ju ett tag sen det snöade här, men här ska det skottas ändå, finns det inte snö på marken så finns det på träden…för skottas ska det..

Sen är det bra att ha egen ved, men nu börjar förrådet bli glesare, och vad ser vi där, en gräsklippare, redo att ta över när veden är slut, för då är det sommar.

Tjohej för nu, ha en bra och trevlig arbetsmåndag och vecka för den delen, fortsätt uträtta underverk oavsett vad ni håller på med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.