OS och soffläge

I bland är det riktigt trevligt att få snorsjukan..just nu finns inte annat att göra än ligga i soffan och gilla läget…å det gör jag. Jag är sjukt sportintresserad så ..det här går bara bra,  ialla fall någon dag till. Sen måste det bli fart på "tant" igen.

Pappersnäsdukar, fjärrkontrollen, vatten , pläden och en och annan värktablett gör susen. Men nog kändes det lite konstigt att be T åka förbi "kronans droghandel " och köpa med hem piller..det stämmer som inte, men men, man vänjer sig nog så småningom.

En annan som ligger pall i soffan är kungen, Han är inte snorig,  han har i dag fått manikyr, pälsvård och blivit friserad, det räckte för i dag för hans del. Men är man gammal, cool, stilig som få och dessutoom kung så……

 I övrigt så håller kylan i sig, tur att det finns ved..varmt och skönt och så luktar det så gott..känner ni ?

Nu väntar fjärrkontrollen, OS och pappersnäsdukarna. Tjohej, och prosit på er

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.