ny typ av snöängel

Hör just på tv nyheterna att affären mellan Spiker och Saab nu ska vara klar. Äntligen ! VIlken lättnad för de anställda, nu vet dom i alla fall vad som gäller. Tjohoo för IF Metalls medlemmar och våra kollegor på facket.

Avtalsrörelsen är i full gång..nollbud till arbetarna och bonus till chefer i olika bolag och styrelser..känns det igen ? Antar att de kommande månaderna kommer att bli tuffa…säger lycka till till mina bekanta som förhandlar om vårt riksavtal…go go go

Här fortsätter allt som vanligt dvs kyligt. Termometern visar just nu på – 26,8…huuuva..men men, det är även här bara att gilla läget. Vad ska man göra ? 

Ser på tv programmet "halv 8 hos mej" där det i kväll bjuds på het Thaimat..tanken på denna underbara mat gör att jag fryser lite mindre. Tror jag ska ta fram lite bilder också och drömma mej tillbaka till favoritlandet för en stund, till maten, sanden, solen, människorna och havet……

Men tillsvidare så ska ni få se en annan typ av snöängel som jag hittade på altan i dag.   .=) 

 

Sen en bild från köksfönstret vid 15 tiden..rätt okey eller hur

Nu är det dags att ladda för kvällens skidskytte..och kurera mej klart så jag kommer mej på jobbet någongång….tjohej för nu

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.