debut

Vädret växlar, ena stunden vår andra stunden snöblandat regn. Vintersäcken av eller behålla på ? Ja det får vara så länge. Det är hur som helst skönt att det går mot vår och sommar.

Helgen har som vanligt flygit fram och som vanligt har man planerat en massa, smitt planer och sen på söndag kväll konstaterar man att allt är som vanligt, man hann inte hälften.

Wiiiiiiiiiihhh, kolla bilden

Första dagordningen, första styrelsemötet..jag har för första gången svingat klubban som ordförande…..debuten är gjord. Nervöst ? självklart. Med det var det nog för alla i rummet så…men det gick bra och jag har världens bästa styrelsekollegor. Trygga, duktig och roliga. Ni är bäst. Nu ska vi rocka och tillsammans ro den här båten dit vi vill ha den. Konstaterar att det med ordförande uppdraget följer med en hel massa andra uppdrag och sånt som jag nu måste sätta mej in i. Långt ifrån vart jag tidigare befunnit mej, spännande och intressant..

I morgon bär det av till Luleå för mitt första offentliga uppdrag..berättar mer senare.

Jag har funderat vart jag fått mitt självförtroende, min vilja, min syn på rättvisa, solidaritet och sånt ifrån. Kan bara hitta ett svar. Från min uppväxt, min uppfostran och min familj. Dom har utan att göra något speciellt format mej till den jag kunnat bli. Med kärlek, trygghet, närhet och lugn så har jag fått allt jag behövt med mej.

Hela tjocka släkten jag är er evigt tacksam.

Tar med en bit av en sångtext  som säger mer än tusen ord ( raden är ryckt ur hela texten)

You raise me up so I can stand on mountains
You raise me upp to walk on stormy seas
I am strong when I am on Your shoulders
You raise me up to more than I can be
 

En extra stor kram får kusin Kerstin som fått en liten liten Maja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.