öronbedövad

Har just kkommit hem från en dag i Luleå, tillsammans med ordföranden, vice ordföranden och ombudnsmän ( eller som det heter lokolfunktionärer) från IF Metalls avdelningar 1-5. Trevligt gäng och bra att direkt få slängas in i rollen. Tackar kollegorna från Skellefteå för skjutsen..=)

Man trodde att man åkte norrut till tystnaden och lugnet ( jo , jag vet att lugnet ligger i falun,men lugnet, frid och ro tänker jag på) men ack ack ack, vad jag bedrog mej. I konferensanläggningen fanns …ursäkta mej nu…ca 300 kvinnor !!! kan säga att ljudet i matsalen var ganska högt. Utanför så svichade jetplan från F21 förbi i omgångar, med sitt sedvanliga dån efteråt. Så tystnaden i norr, fanns då inte där i dag. Vet inte heller vad som var värst, oväsendet i matsalen eller dånet utanför fönstret.. Sen kan man konstatera att inredning och övrig design på byggnaderna fick en att tro att man var i Lycksele, men icke, jag var på Nordkalotten.

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.