tidig resa

Nu har snön det jobbigt, vilken värme det är här nu i eftermiddag. Det är bara att inse, bara att åka förbi en handelsträdgård och inhandla lite blomjord och några "kyltåliga" blommor, sen hem och göra vår. Ja i alla fall på vissa ställen där snön är borta

I morse drog jag ut på en tidig resa mot Skellefteå. I uppdraget som ordförande ingår en hel del andra uppdrag som man lliksom får på köpet. Men det spelar ingen roll, för det är kompetensutvecklande och trevlligt samt att man får umgås med trevliga människor som har hur mycket som helst att dela med sig av.

På vägen upp var det en salig blandning av djur, renar, svanar, gäss, en ekorre, småfåglar i massor och några rådjur och på vägen hem så hälsade vi på hos 6 st små hamilton stövar valpar…

Men det bästa av allt var att när jag återvände dit jag parkerat min bil så var vinterdäcken borta…, ja inte stulna utan bytta mot sommardäck, bilen var tvättad och vaxad…..tackar tackar till Fredrik o Tommy. Tror jag ska lämna tvätten och pappershögen där nästa gång så kanske det är fixat, eller varför inte räkningarna, jo så får det bli…=)

I går fick jag träffa världens starkaste lilla person, en person som smälte mitt hjärta. Hon heter Maja och är född lite tidigt så hon väger strax över 650 gram. Men oj vilken girl power…kärlek säger jag bara.

Kärlek även till alla andra små kids som jag nu har runt mej.( några av er är lite äldre än småkids)  Ni är den perfekta motvikten till alla vuxna människor som jag vistas med hela dagarna. Precis det jag behöver och ni ger mej energi  De flesta av er är ju så små än så ni kan inte läsa men då får era föräldrar ( mina kompisar, bekanta  och kusiner) förmedla det till er…Hopp o lek

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.