vecka nr 1

Flitens lampa är nu släkt för i helgen. Putsat fönster på insidan och sytt nya gardiner till 2 rum, gjort lite vår i föntren, städat och strax dags för matlagning…då får det baske mej vara nog för nu. Soffan och fötterna i högläge är vad som väntar.

Ute smälter snön och man ser mer arbete…både och det där. Men det får vänta. För veckan är fullbokad. Hektiska veckan nr 1 börjar i morgon. Många punkter på att göra listan är det. Det som tar mesta tiden är ju naturligtvis att pimpa kvasten inför torsdagens resa, i år blir den "hot"…

Vi har dragit på grillpremiären i år, mycket längre än normalt, men tiden har gått som fort och annat har kommit i vägen.Men gårdagens middag hos Petra och Tomas och Anton ( Anna o Håkan, Gustav, Filip oxh Lovisa)  gav mersmak på grillat. Tack för en trevlig afton .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.