nu är det slut

Swich swosch så var den här dagen borta.

Tittade med spänning ut i morse för att se om Sävarån blivit bredare och högre än i går kväll, men det ser ut att vara högt stabilt läge. Men visst, det är mycket vatten, mycket mer än normalt. OM nu ån skulle få för sig att växa till sig ordentligt så kan jag (med flera) få liiiiite problelm att komma ut från byn. Måste nämigen över ån, inte efter vatten ,men för att komma till jobbet och till affären…skulle ju var trååååååkigt !

Men som tur är kommer jag ju till blåkulla i alla fall. Kvasten är ju inte beroende av vägen.

Har nu med en viss mått av vemod bestämt mej, nu är det definitivt slut. Min dörr är för evigt stäng. Ja, så är det. Jag har gjort mitt.

Jag har  nu bestämt mej för att inte göra någon "come back"  inom utbildandet i Hemvärnet. Jag öppnade dörren på glänt i höstas med två utbildningshelger, efter något års bortavaro och fick ju naturligtvis mersmak. Men eftersom jag nu fått förtroendet att vara ordförande för avdelningen (IF Metall södra v-botten) så känner jag att tiden inte kommer att räcka till för att återuppta Hemvärnet, det räcker med allt nytt jag ska lära mej i mitt nya.

Tråkigt men så är det, tack o lov är anledningen trevlig och intressant så….Jag kan med glädje och stolthet se tillbaka på alla de år som jag gjort i uniformen. Lägger man då till all kunskap om sjukvård, ledarskap, krishantering, överlevnad, lösa situationer, kamratskap , och alla människor jag fått möta då känns det lite sorgligt. Men nu är det som det är och allt jag ser tillbaka på bär jag med glädje med mej i min livsryggsäck.

Stort tack till er alla som jag mött och lycka till.

Nu är det dags att ta tag i påskförberedelserna..hej för nu

En kommentar

  1. Sjv is da shit

    hörru Carola… man ska aldrig säga ALDRIG och förevigt… det kommer ju ett nästa liv ;). Fast just nu var det inte rätt :D. Hoppas det går bra med det nya ordförandeskapet. Du är fortfarande världens bästa lärare och inspiratör 😀 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.