lämmeln

Hupp, ja då var årets resa genomförd, alltid lika trevligt att åka dit och lika kul att vara där..party party..hela tiden. Synd att inte alla får uppleva Blåkulla by night..haha.

Resten av påsken har vi tillbringat i Umnäs. Även det helt fantastiskt. Vädret på topp, samvaro med släkten, party igen,  den här gången på puben i byn, Måste vara världens minsta pub, men ack så trevlig.

Ingen skoterkörning blev det för det saknades en förutsättning, dvs snö. Men pimplande på isen gick bra. Fick faktiskt en fisk och jag ska säga att det är många många år sedan. Satt där på isen med bror, svägerska och T. Spekulerade, funderade och löste världsproblem..tror aldrig jag haft sådan rolig fisketur någonsin.

Fotat lite gott och blandat under helgen. Omgivningen där jag växte upp, fjälllen, påsken, släkten och det roligaste av allt, en fjällämmel…Mina favoritdjur när jag själv var en fjällbo. Jo just det jag hann fånga en påskkärring som svichade förbi, hon hade dröjt sig kvar lite längre än vi andra, känner inte riktigt igen henne men någon av er kanske gör det och kan säga vem hon är..hon var då en jäkel på att sjunga, hon hördes lång väg när hon drog vidare bort över fjället.

Nä en stor stor kram till min kära släkt och tack för i helgen. Här kommer lämmeln och kärringen

Just det , innan jag slutar. En stor applåd till Svenska kyrkan och diakonissorna som i dag har ordnat det stora påskuppropet mot utförsäkringarna. Jättebra intiativ och jättebra att eran röst kommer ut i etern kring detta. Inte bara vi i fackförbunden och div politiker som gör våra röster hörda kring detta..Jättebra !

  LÄMMELN

VEM ÄR HON ?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.