på gång

Hej !

nu är jag som smått tillbaka, åven om det kommer att komma lite glest med inlägg så är jag på gång. Livet har fått sig en törn och kommer aldrig bli som det varit eller borde vara. En bit i familjepusslet saknas och det mesta känns oviktigt. Livet kommer i bland emellan allt , och tillvaron för kära vänds upp och ner, in och ut.

Men just nu, just hör och nu så ville tangenterna skriva rakt ut..kanske inte korrekt, kanske helt galet formulerat, men ni får läsa mellan raderna, läsa som ni vill och tolka efter bästa förmåga.

Jaha, då var det dags igen, same same som i går Först varslas anställda åt bemanning i Umeå, sen läggs glasbruk ner  i Orrefors och nu i dag Volvo Bussar.
i Säffle.. Arbetstillfällen inom IF Metalls område försvinner..Hallå makthavare , hallå regeringen, ser och hör ni vad som händer ute verkligheten, verkligheten som är på riktigt…Vad tänker ni göra åt detta, ska ni gå in med åtgärder av olika slag,  eller ska de enskilda människorna ta smällen igen/som vanligt. Det här är säkert bara början.
Men jag skulle tro att ni har fullt upp med arbetslinjen, att göra den skarpare och hårdare, samt att förenkla (läs försämra) a-kassans regelverk och ersättningsnivå. Nu kommer ju ytterligare människor att bli arbetslösa och ju sämre a-kasse ersättning vi har, desto mer jobb kommer att skapas och man håller sig till arbetslinjen. alla i rörelse, alla på gång , ingen stilla och passiv …eller hur är det nu man sagt från regeringens håll ?

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.