irriterad

Hej !

Idag är ingen bra dag, bara eländes elände och irritation över allt elände. Ja, ungefär så kan man sammanfatta det. Det som gör mej så upprörd är

Dessa förbaskade bluffföretag som ringer upp och "låtsas" att man är gammal god kund och pratar på likt ett smatterband. Undrar om man vill ha förändringar gjorda i organisationens kontakinformation. Hävdar att "ni är ju kund här sedan tidigare och har haft det och det paketet ..osv så går dom på. Har i egenskap av ordförande drabbats av dessa oseriösa företag två gånger. Först i fjol av några som kallade sig "sverigesök.se" och oerfaren som jag då var föll jag ju i fällan. Pang bom kom en räkning på några tusen och det var lögn i h-vete att komma sig ur. I år blev jag uppringd av en kvinna som sa sig kommma från "kommunsidan.se"..Hon körde samma visa…"ni här ju gammal kund hos oss och jag undrar om ni vill göra förändringar..bla bla bla. Nu hade vi bestämt vem i vår organisation som skulle ta hand om dessa erbjudanden så jag hänvisade till den personen. Nu hade hon oturen att ringa upp mej när jag satt i en otroligt obekväm situation och var på mitt allra sämsta humör, så hon fick sin fisk varm när hon propsade på och ifrågasatte mej, Nu visar det sig att en faktura har dumpit ner, där man hävdar att vi har en övernskommelse..glöm det säger jag bara. SÅ till alla er därute …googla  på Kommunsidan.se  ( hette tidigare sverigesök.se) läs och begrunda, så ser vi till att dessa oseriösa företag försvinner.

Nästa som gör en galen av irritation är att sk vuxna män i Pakistan, ger sig på och skjuter för att döda, en 14 årig flicka som slåss för barns , främst flickors rättigheter till studier och ett liv. Vixna sk modiga män. Det är så askyvärt att man finner inga ord. De som tagit på sig skulden har dessutom beklagat att "dådet inte lyckades"….! Nej, låt en bli kung, gud och allt vad som behövs för en dag eller två , så man kunde ställa allt till rätta för alla som behöver samt ställa till det för andra som behöver en läxa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.