antagligen för kort

Har tidigare varnat för glesa inlägg och den varningen kvarstår ett par dagar till.. Här kommer ialla fall lite funderingar.

Tidigare har jag kritiserat de fula rondellerna här i Umeå, bristen på utsmyckning  i cirkelns mitt har varit stor tycker då jag i alla fall. Nu när vi fått "några till" har man däremot lyckats bra. MEN då uppstod ett annat fenomen. Antagligen är jag någon centimeter för kort eller så är min bil för låg ( snbb men låg) Jag blir bländad av alla nya lampor som ska lysa upp rondellerna. Lamporna sitter i marken om ni förstår vad jag menar.. Jag vet ibland inte om det är en  himla massa bilar i rondellen eller om det är lamporna. Konstig känsla, och jag undrar om det är någon annan som "sett ljusen" ???

Nästa fundering jag har är det här med RUT  och läxhjälp. Det är väl alldeles underbart om barn som behöver extra hjälp får det. MEN det är inte okey om det ska bli en förmån för de som har råd att betala. Skulle tro att många av de barn som behöver  läxhjälp är barn till vanliga arbetarbarn eller till ensamma föräldrar, eller föräldrar som inte har råd att betala vare sig med eller utan RUT. Tycker det vore bättre om pengar satsades  på mer resurser i skolan så den verkligen kom alla till del.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.