nu rullar bollen igen

Hej !

och God JUl, Gott NYtt år och God fortsättning.

Här har det varit stiltje en längre tid, men så är det när livet kommer emellan och man måste prioritera sin energi och tid. Men nu hoppas och tror jag att det ska finnas ny drivkraft i åsikts, lägga sig, orka bry sig, måste bara kommentera maskinen.

Ett nytt år har börjat och med det kommer en blank almanacka, eller hur ? Nej inte riktigt. Det är ju mycket märkligt att när man sitter där och ska fylla i kommande års "måsten" så inser man redan där och då att mycket krockar. Hur är det möjligt, 365 dagar på året och lika förbaskat behöver man klona sig i två tre delar. Sjukt är vad det är. Det jag själv kan påverka är ju styrt dit det ska, men sånt man får finna sig i är det ju svårare med. Men jag tror jag har en ny strategi. Man brukar säga "ingen nämnd ingen glömd" så jag gör väl helt enkelt krockdagarna till min egen tid, då behöver ingen känna sig bortglömd.

Det finns även andra planer för kommande år. Har redan nu bestämt hur slutet av året ska se ut, det sägs ju att man ska ha en målbild och se den framför sig , så blir det som man vill..Jag har en sådan målbild . Kan säga att det ser varmt och behagligt ut . Men eftersom siffran 13 spökat under 2012 så får jag väl lov att lägga in en parentes (,,,) för att något ska komma ivägen

Men nu rullar bollarna och välkommen tillbaka hit för nu är jag tillbaka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.