långsynt ?

I dag har IF Metall Södra Västerbotten dragit igång årets utbildning av förtroendevalda. 24 "nyvalda" kommer under kursperioden på 14 dagar få en bra grundutbildning för sitt uppdrag. I dag har vi bland annat gjort en liten lista på vilka egenskaper en förtroendevald bör ha…ojoj säger jag bara, det manar till eftertanke. Blir spännande att följa gruppen på deras fortsatta väg.

Sen tog jag en sväng på stan, lika bra att gör bort en del ärenden när man liks är på plats. Bokade en efterlängtad tid för synundersökning, börjar bli mer än dags med nya googels. Nya bågar och solglasögon ligger nu och väntar på mej. Tog i princip första bästa lediga tid ( fullbokat långt framöver) för synundersökning och tyckte väl datumet lät bekant, men å andra sidan så återkommer ju datumen varje år, och jag är  ju många år så…Efter ytterligare någon timme insåg jag att det gått fort men fel, typiskt. Jag har ju naturligtvis bokat in mej för synyndersökning i Umeå när jag själv befinner mej i Stockholm. Tror det kan bli lite svårt att läsa bokstäverna på tavlan. Jag är inte så långsynt, dock långsint ibland. I morgon blir det till att göra om och göra rätt.

Min fortsatta prommenad i stadens affärer tog mej till den "nyaste" HM butiken..jag tycker inte om den, tycker den känns sunkig på något vis. Tror det beror på att den används som passage mellan busshållplatsen och gågatan samt att den ligger vägg i vägg med systemet…Eller så är den inte bra för att jag inte hittade just det jag behöver/vill ha/ tänkte spontanköpa , vem vet, får väl ge den en chans till.

Hade tänkt göra gårdsysslor i afton, men jag ska ägna mej åt att göra klar årets almanacka, japp, jag har inte gjort den än. Kör med en Iphone 8 lösning, dvs på datorn i A4 format..kan vara därför en del datum krockar, lite ochickt att ha datorn i väskan/fickan när man trippar fram på stan. Där på stan ,  bland sommarklädda människor som går i  i shorts  och flippflopps..JO FOLK HADE DET FLIPPS O SHORTS, Å VI HAR SNÖ KVAR PÅ BAKSIDAN AV HUSET…???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.