märkvärdigt

Ja men nog är det väl märkvärdigt. Arbetsmarknadsministern anser att Riksrevisionen och oppositionen såklart slår in öppna dörrar när Riksrevisionen i dag kritiserar regeringen och hur arbetsförmedlingen ger stöd till arbetslösa ungdomar…

Kritiken från Riksrevisionen handlar framföra allt om bristen på tidiga insatser för unga arbetslösa. Ungdomar får/måste vänta i 3-4 månader innan de får mer aktiva insatser från arbetsförmedlingen.. Men granskningen visar också att arbetsförmedlare upplever regelverket som hindrande för att ge just tidig hjälp….Även dessa regelverk har genomfått en sk förenkling..jojo se hur det gick.

Det är väl märkvärdigt att man från ministerhåll inte kan ta till sig information och kritik. Man kommer väl som vanligt att skylla på den socialdemokratiska regeringen som styrde landet tidigare.  . Klart att det kan upplevas att öppna dörrar slås in när man har hört det förr, många gånger förr.Fler än riksrevisionen som påpekat den här galenskapen, men då är det gnäll, brist på verklighetsuppfattning, fackens fel och gud vet allt

Å I går så hävdade statsminister Reinfeldt att "Ryssland klarar inte av att anfalla och hålla svenskt territorium." han får mothugg av försvarsexperter att han inte vet vad han pratar om. Herr Bildt han hävdade ju att de ryska planen inte haft någon övning mot svenskt territorium när dom nästan swichade förbi Gotlandnäe det må så vara men dom var jädrans nära oss i alla fall och man kan väl ställa sig frågan varför då ?

…Vad händer, är det lokala regnskurar över vissa delar av Stockholm som gör att verkligeheten inte syns genom fönstren där i maktens korridorer, eller är det en motvind från det nya kalla Sverige som håller på att blåsa på de som orsakat den ?

I övrigt så undrar jag hur sommarens trädgård ska se ut kanske lite si kanske lite så

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.