som om jag inte skulle

Vilken dag..Har försökt förhandla med mej själv, försökt strukturera och planera upp den kommande tiden, försökt prioritera bort/ställa uppgifter mot varandra och rensa i pappershögen. Det är en av de svåraste dagarna på länge, kampen mellan jag o jag, där ingen vill ge sig…usch. Inte undra på att jag har huvudvärk just nu.

Dessutom har jag börjat ta tag i ett projekt som kommer kräva mycke tid och VÄLDIGT god planering och diciplin. Projektet ska redovisas i december, jo det kan tyckas vara långt dit men tiden går fort när man har roligt och det kommer jag att ha, så det blir att ligga i. Jag återkommmer och avslöjar lite mer längre fram när allt börjat falla på plats.

I dag har jag dessutom likt Hedvig i "från A till Ö" svichat fram på cykel i staaaaan. Kryssat mellan bilar , genom nya tunneln, korsat vägar utan att se mej för, plingat i ringklockan på gående och hyttat med näven till bilister som inte stannat, kört rally genom vatten pölar och cyklat olovligen på trottoarer. Inte lätt för en kvinna från landet wischan att cykla runt i okänd terräng på annans cykel. Men som sagt Hedvig hon sjöng " som om jag inte skulle kunna så enkla saker, jag bara frågar" och samma lika var det för mej, bara sjunga och trampa på

   Men jag hade inte kjol, där gick gränsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.