troll o änglar

Först ska jag avslöja att jag är väldigt irriterad just nu. Irriterad på att folk infe får tiden på sig att bli friska eller hela. Näe, tidsgränser och ett stelbent regelverk stressar på den som för tillfället inte kan jobba heltid. Hur ska man bli hel/frisk om man stressas…stress är ju inte bra för någon. Att behöva fundera på ekonomin, att mitt i all röra få frågan om man kanske ska arbetsträna på annat arbete än sitt ordinarie = stressande för vem som helst. Näe skitregler det är vad det är.

Ja ja lugn i stormen nu alla som hetsar upp sig på mina åsikter. Jag har inget emot att man efter en längre tids sjukdom/skada eller vad det nu beror på så smått börjar återgå till arbete. inte alls, tvärt om. Men att folk mitt i allt elände ska stressas, pressas till att bli friska/hela det ställer jag inte upp på. Jag möter detta i min roll som förtroendevald och jag möter det även i min närhet och jag blir lika förbannad varje gång.

Nu till något annat. Du som trollar med mej på dagarna du har roligt du. I går spelade du sprattet igen..I går vände jag upp och ner på bilen och väskorna i jakten på frimärksarket jag la i bilen på morgonen. På eftermiddan när jag behövde det var det bara borta..Nu i eftermiddag sticker jag ner handen i dörrfacket ( som jag rensade typ 3ggr i går) och vad är det första jag får tag i…frimärksarket. Lilla troll , vänta du bara, jag ska nog spela dej sprattet …

Nästa punkt för i dag. Sofias Änglar…. Snacka om att göra skillnad för andra människor som har det drygt. .Vilka underverk och vilka livsöden. Förresten Sofias Änglar, ni kanske kunde bygga en sådan här trapp, vet av någon/några som skulle behöva en enkel väg tillbaka för vi saknar…  

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.