3 x D ?

Så..nu har vi disskuterat alla partier och satt in dem på en skala från vänster till höger. Allt är inte helt självklart och en röra av färger kan lätt uppstå där i mitten. Men intressant har det varit. Representanter för de olika partierna skulle varit på plats och fått höra hur vi faktiskt kan uppfatta dem, och om vi verkligen tycker att deras partiporgram överensstämmer med verkligheten.

Sen har ord dissikerats, vad betyder/står orden FRIHET; SOLIDARITET; RÄTTVISA; JÄMLIKHET för. Ta en stund och fundera över det. Inte heller dessa ord är helt självklara. Kan det uppstå motsättnigar mellan orden och tar det ena ut det andra eller är alla ord egentligen samma ?

Nu kan dagens nästa D eventuellt bli aktuellt. Har möjligheten att pröva på golf i simulator och en av delgrenarna heter Demoleringsgolf…borde vara min grej. Får se om jag prövar, eller kanske där är upplagt för ryggskott om man ska svinga klubban håt höger o vänster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.