HM x 2

HM…inser att jag är lite på fel plats just nu. Sol Sol Sol och värme i norr och lite mer regn och mindre soligt i söder..Fast i morgon fredag ska det viss vända..Joho, och vart är jag då? jo fortfarande på fel plats. I alla fall om man går efter vädret. När jag kommer uppåt försvinner solen….Men å andra sidan är jag inte redo för beach 2013…och defenitivt inte efter att ha sett HMs reklam för bikinis. Då vill jag aldrig att det ska vara sommar. Snacka om att sprida ett budskap som få når upp till. Ta en extra titt och då menar jag inte på tyget och färgerna på bikinisarna utan på modellerna.

HM x 2 får mej att fundera och längta efter vintern, men samtidigt norrut..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.